Panna Cotta creier cu glazură de afine

Panna Cotta creier cu glazură de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați creierul Panna Cotta cu glazură de afine. Această rețetă servește 8 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 504 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Cranberry Panna Cotta, și Vanillan și afine Panna Cotta Parfaits pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați 1 cutie de lapte evaporat cu patru pachete gelatină și înfloriți timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
GelatinăGelatină
3
Într-o cratiță cu fundul greu, aduceți laptele rămas și smântâna grea la fiert. Se amestecă zahărul, fasolea de vanilie, sarea și bourbonul (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Cremă GreaCremă Grea
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Combinați acest amestec cu amestecul de gelatină și amestecați până când toate solidele s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
5
Scoateți fasolea de vanilie și turnați amestecul într-o matriță de creier cu șase căni. Refrigerați peste noapte pentru a seta complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
6
Pentru glazură, combinați gelatina rămasă cu o jumătate de cești de suc de afine. Aduceți restul de 1 1/2 căni de suc la fiert și amestecați în amestec de gelatină pentru a dizolva orice solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
GelatinăGelatină
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
7
Se toarnă într-o sticlă de stoarcere și se lasă la temperatura camerei până când creierul panna cotta este setat.
8
Desfaceți panna cotta și stropiți glazura peste ea. Glazura se va configura imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista