Panna Cotta creier cu glazură de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați creierul Panna Cotta cu glazură de afine. Această rețetă servește 8 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 504 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Cranberry Panna Cotta, și Vanillan și afine Panna Cotta Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați 1 cutie de lapte evaporat cu patru pachete gelatină și înfloriți timp de cinci minute.
Într-o cratiță cu fundul greu, aduceți laptele rămas și smântâna grea la fiert. Se amestecă zahărul, fasolea de vanilie, sarea și bourbonul (opțional).
Combinați acest amestec cu amestecul de gelatină și amestecați până când toate solidele s-au dizolvat.
Scoateți fasolea de vanilie și turnați amestecul într-o matriță de creier cu șase căni. Refrigerați peste noapte pentru a seta complet.
Pentru glazură, combinați gelatina rămasă cu o jumătate de cești de suc de afine. Aduceți restul de 1 1/2 căni de suc la fiert și amestecați în amestec de gelatină pentru a dizolva orice solide.
Se toarnă într-o sticlă de stoarcere și se lasă la temperatura camerei până când creierul panna cotta este setat.
Desfaceți panna cotta și stropiți glazura peste ea. Glazura se va configura imediat.