Panko Eglefin

Panko Eglefin
Panko Haddock ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1779 calorii, 99G de proteine, și 108g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $11.73 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână panko, eglefin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Eglefin Copt, Eglefin Umplut, și Tex-Mex eglefin sau Cod de la cuptorul cu microunde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți la 500 de grade.
2
Încălzirea la o temperatură mai mare pentru un timp mai mic menține peștele umed - în special cu lapte.Curățați bine peștele. Asigurați-vă că vă uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
LapteLapte
3
Tăiați în bucăți egale de servire.
4
Așezați laptele și pesmetul în boluri separate.Înmuiați peștele în lapte. Aceasta este cheia pentru a face umed.Înveliți peștele cu pesmet panko. Asigurați-vă că adăugați condimente la firimiturile panko simple. Folosesc oregano, piper, muștar măcinat-și am adăugat ardei iute (dar îmi place puțin condiment în toate). Cheia este adăugarea unor condimente la pesmetul Panko.Pulverizați un vas de gătit din sticlă cu PAM.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pudră De MuștarPudră De Muștar
PesmetPesmet
Ardei IuteArdei Iute
CondimenteCondimente
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
PeștePește
LapteLapte
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați fiecare filet acoperit în vasul de sticlă.
6
Stropiți sucul de lămâie în mod egal peste pește.Topiți untul în micowave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
PeștePește
7
Stropiți untul topit peste pește.Gatiti timp de 15 minute.Poftă bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate50
Revista