Panglici De Zmeură
Panglici de zmeură ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de praf de copt, unt, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Panglici De Zmeură, Panglici De Zmeură, și Panglici De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Combinați zahărul de cofetărie, laptele evaporat și 1/2 linguriță extract de vanilie într-un castron mic.
Bateți untul și zahărul alb cu un mixer electric într-un bol mare până se omogenizează.
Se amestecă în ou și 1 linguriță extract de vanilie.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol mic. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul cremă, amestecând bine.
Rulați aluatul în bile de 1 inch și așezați-l pe foaia de copt pregătită; faceți o indentare cu degetul în centrul fiecărui cookie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Umpleți depresiunile cu gem și continuați să coaceți până se rumenesc ușor, cu 10 până la 15 minute mai mult. Se răcește timp de 2 minute, apoi se scoate la rafturile de sârmă.
Stropiți amestecul de glazură de zahăr al cofetarului peste prăjiturile calde; se răcește complet.