Panglici de lasagna de mazăre și ciuperci

Panglici de lasagna de mazăre și ciuperci
Pean și ciuperci Lasagna panglici este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 267 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de mazăre și ciuperci de usturoi ușor condimentate, ceapă caramelizată și sos de paste prăjite cu usturoi, brânză ricotta parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Panglici de lasagna cu ciuperci și ciuperci, Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), și Lasagna Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, legumele cu microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-un castron mediu, amestecați legumele, brânza ricotta, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pulverizați vasul cu microunde de 11x7 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
3
Răspândiți 1 cană de sos de paste în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Așezați 1 tăiței pe suprafața de lucru. Lingură 2 linguri amestec de legume pe 1 capăt de tăiței. Începând de la celălalt capăt al tăiței, pliați tăiței întregi peste umplutură. Lingură 2 linguri de umplere pe tăiței deasupra primei umpluturi. Începând de la același capăt al tăiței ca înainte, pliați tăiței înapoi în direcția opusă. Top tăiței peste a doua umplere cu 2 linguri de umplere; ori sfârșitul rămas de tăiței înapoi peste a treia umplere, creând model în zig-zag. Folosind spatula largă, așezați tăiței umpluți pe sos în vas. Repetați cu fidea rămasă și amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă sosul rămas peste tăiței. Acoperiți vasul de copt cu folie de plastic cu microunde, rabatând înapoi un colț. Cuptor cu microunde la maxim 6 minute sau până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista