Panglici cu carne de vită asiatică la grătar

Panglici cu carne de vită asiatică la grătar
Panglici de vită asiatice la grătar este un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și cu 30 întregi are 286 de calorii, 38 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 3,23 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, căței de usturoi, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ kebab de vită asiatică la grătar peste orez, salată de vită la grătar în stil asiatic și salată de vită la grătar din Asia de Sud-Est.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea peste bob în 1/4 inci. benzi. Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați sosul teriyaki, uleiul, usturoiul, ghimbirul și fulgii de ardei roșu; adauga carne. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider pentru 8 ore sau peste noapte, întorcându-le de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
BoabeBoabe
CarneCarne
Ceapă Galbenă, MărunțităCeapă Galbenă, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
12 Scobitori Cu Varf Cu Volan De Celofan12 Scobitori Cu Varf Cu Volan De Celofan
2
Scurgeți și aruncați marinata. Așezați carnea pe patru frigărui de metal sau lemn înmuiate. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, MărunțităCeapă Galbenă, Mărunțită
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite
File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
CleșteClește
3
Carnea la grătar, acoperită, la foc mediu sau se prăjește la 4 inchi de la foc timp de 2-4 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
4
Se scot de pe gratar si se presara cu seminte de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana Tocata, De La 1 Salata VerdeSalata Romana Tocata, De La 1 Salata Verde
Echipamente pe care le vei folosi
File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ste Chapelle Special Harvest Riesling cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Aromele de piersici proaspete feliate, caise și citrice lasă loc aromelor de miere, piersici și coajă de portocală. Vinul este dulce, dar bine echilibrat, cu aciditate crocantă și un final lung de miere și fructe.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista