Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 274 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, stafide aurii și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Panettonă, Panettonă, și Panettonă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Simmer stafide în Marsala într-o cratiță mică 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea până se răcește la temperatura camerei.
3
Între timp, amestecați împreună laptele cald și 2 lingurițe de zahăr într-un castron de mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Presărați drojdia peste amestec și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă drojdia nu face spumă, aruncați-o și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
5
Adăugați 1/4 cană de făină și bateți la viteză medie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați ouă întregi, gălbenuș, coajă, suc de lămâie, sare și restul de 2/3 cană de zahăr și bateți până se încorporează. Reduceți viteza la minim, apoi amestecați în restul de 3 căni de făină, 1/2 cană odată. Creșteți viteza la mediu-mare, apoi bateți treptat în unt, câteva bucăți pe rând și continuați să bateți până când aluatul este strălucitor și formează fire de la paletă la castron, 4 până la 6 minute. (Aluatul va fi foarte moale și lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ouă
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Scurgeți stafidele, aruncând Marsala, apoi adăugați în aluat împreună cu citronul confiat și amestecați la viteză mică până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Citron Confiat
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Stafide
Aluat
8
Răzuiți aluatul într-un bol ușor uns și acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
9
Lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează în vrac, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
10
În timp ce aluatul crește, cutii de cafea cu unt generos și linia de jos și partea laterală a fiecăruia cu pergament (folosiți o rundă pentru fund și un dreptunghi pentru lateral).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cafea
Aluat
11
Puneți aluatul cu mâinile ușor făinoase și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Înjumătățiți aluatul și scoateți 1 jumătate în fiecare cutie, apăsând ușor pentru a expulza orice bule de aer. Acoperiți ușor conservele cu folie de plastic ușor unsă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
12
Lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când aluatul ajunge la vârful conservelor, 2 până la 3 ore. (Alternativ, lăsați aluatul să crească la frigider 8 până la 12 ore; aduceți la temperatura camerei, 3 până la 4 ore, înainte de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună gălbenușul și apa și periați ușor partea superioară a aluatului cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Gălbenuș De Ou
Ouă
3
Coaceți până când blaturile sunt maro auriu și fundul sună gol atunci când sunt bătute (scoateți mai întâi din cutii), 35 până la 40 de minute. (Fund ferm thump de cutii inversate pentru a elimina.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați pâinile într-un raft și aruncați pergamentul. Se răcește la temperatura camerei.
1
Panettone păstrează, înfășurat strâns în folie de plastic și apoi folie, înghețat 3 săptămâni.