Paneer
Paneer ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 516 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți lapte bătut, ulei de canolan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați matar paneer, cum se face mutter paneer, punjabi matar paneer, Brânză Paneer într-un sos aromat de nucă de cocos de caju (Paneer Korma), și Shahi Paneer-brânză de vaci indiană în sos de roșii-Paneer s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă galonul de lapte într-o oală mare. Se aduce la fierbere la foc mediu. Urmăriți cu atenție, deoarece va fierbe aproape imediat ce începe să fiarbă. Pe măsură ce laptele începe să fiarbă, turnați laptele de unt în oală într-un flux constant, amestecând constant. Laptele se va separa în caș și apă.
Puneți o pânză de brânză într-o strecurătoare și turnați amestecul de lapte prin ea. Rezervați o parte din lichid pentru mai târziu.
Lăsați amestecul de lapte să stea în strecurătoare câteva ore sau până când nu mai picură.
După ce coaja este tensionată și așezată, transferați-le într-un procesor de alimente. Procesați până la neted. Ar trebui să poată forma o minge dacă este consistența potrivită. Dacă este prea uscat, adăugați puțin din lichidul rezervat și procesați din nou. Consistența ar trebui să fie ca o brânză ricotta fermă.
Întoarceți brânza pe o suprafață curată și frământați până se omogenizează. Formați-vă într-o minge și înfășurați-o în plastic. Refrigerați până când este necesar.
Pentru a găti paneer, încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare.
Tăiați paneerul în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii. Se prăjesc aproximativ 1 minut sau până se rumenesc foarte palid.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați la curry-ul sau vasul preferat.