Pancho Villa Tilapia La Cuptor

Pancho Villa Tilapia La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pancho Villa La Cuptor Tilapian. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 48G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți fileuri tilapia, suc de lime, lime și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este mare. Rețete similare includ Pancho Villa Tilapia La Cuptor, Pancho ' s Pico De Gallo, și Gnocchi de cartofi ai vilei Valentina.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți o parte de 4 (8x10 inch) bucăți de folie de aluminiu cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Centrați fiecare file pe un pătrat de folie. Puneți o cantitate generoasă de roșii tăiate cubulețe cu sucuri peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se presară cu suc de lămâie și coriandru. Poziționați 2 felii de var deasupra fiecărui file. Închideți și sigilați pachetele de folie și puneți-le pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista