Pan ars Halibut cu usturoi arpagic Spaetzle, homar și fasole Fava cu o Veloute de ciuperci sălbatice

Pan ars Halibut cu usturoi arpagic Spaetzle, homar și fasole Fava cu o Veloute de ciuperci sălbatice
Pan ars Halibut cu usturoi arpagic Spaetzle, homar și fasole Fava cu o Veloute ciuperci sălbatice este un pescatarian rețetă cu 2 porții. Acest curs principal are 2761 calorii, 72g de proteine, și 239g de grăsime per portie. Pentru $11.05 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de halibut file, albușuri de praz, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Halibut ars cu ceapă de primăvară Walla Walla, fasole Fava și Sh, Halibut pe piure de fasole Fava cu mentă, și Bulion de ciuperci peste unt brun ars Halibut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă lapte, făină, 5 ouă întregi, nucșoară, 1 linguriță de sare și piper proaspăt măcinat și usturoi tocat până se formează aluatul. Se lasă să se odihnească timp de 30 de minute. Peste o oală cu apă clocotită sărată, treceți aluatul printr-o tigaie perforată sau un filtru de spaetzle. Odată ce găluștele plutesc, strecurați-le din apă și așezați-le pe o tavă până la temperatura camerei. Se umezește cu puțin ulei și se păstrează până la 2 zile, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
(Keebler)(Keebler)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Într-o oală puneți 2 linguri de unt, 2 șalote, 1 cană de praz și 1 cană de ciuperci și gătiți la foc mediu timp de 15 minute. Apoi adăugați stocul de pește și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați 1 litru de cremă și reduceți cu încă două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Se pune într-un blender până se omogenizează și se trece printr-o strecurătoare. Reglați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Veți avea nevoie de 2 Tigăi pentru gătit și o oală mică pentru sosul dvs. Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați 30 de secunde să se încălzească. Apoi așezați fileul de pește departe de dvs. într-o tigaie, astfel încât să nu vă stropească. În timp ce peștele se gătește, puneți cealaltă tigaie la foc mare, puneți jumătate din unt și lăsați să se rumenească ușor. Odată ușor maroniu adăugați spatzle și lăsați să gătească aproximativ 1 1/2 minute. În această etapă adăugați fasolea fava și homarul; lăsați să gătească nu mai mult de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Peștele dvs. ar trebui să fie aproape gătit până în acest moment cu o crustă maro aurie frumoasă, răsturnați și terminați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Așezați sosurile pe farfurii calde, cu sosul spatzle în mijloc și peștele scurs deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Revista