Paillards de pui cu sos de cireșe și orez cu pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Paillards with Cherry Sos & Patrunjel Orez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 604 de calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 3,16 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, orez basmati, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Paillards de pui cu parmezan cu sos de roșii cherry, Paillards de pui cu sos de lămâie și unt și Paillards de pui cu sos de ardei roșu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 2-1/4 căni de bulion și orez la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Între timp, bate puiul cu un ciocan de carne la 1/4 inci. grosime; se presara cu sare si piper. Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când nu mai devine roz.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, gătiți și amestecați ceapa în 1 lingură de unt la foc mediu-mare timp de 1-2 minute sau până când se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Adăugați cireșele, oțetul, vinul și bulionul rămas, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul scade la jumătate și cireșele sunt pline, aproximativ 6 minute. Se amestecă muștarul.
Orez pufos; se amestecă pătrunjelul și untul rămas; se serveste cu pui si sos.