Paie De Brânză Cheddar
Cheddar brânză paie necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 9 porții cu 677 calorii, 19g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 88%. Rețete similare includ Paie de brânză de susan Cheddar și negru, Paie de brânză Cheddar-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Paie De Brânză.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer cu suport greu până la amestecare. Adăugați treptat făină, bătând doar până când sunt combinate.
Utilizați o presă cookie cu un disc în formă de stea pentru a modela amestecul în panglici lungi, urmând instrucțiunile producătorului, pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Tăiați panglicile în bucăți de 2 inci.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Combinați ingredientele conform instrucțiunilor; răciți aluatul 2 ore. Formați aluatul în bușteni de 4 (8 inci); înfășurați fiecare în folie de plastic și răciți 8 ore.
Tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/4 inci; așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș 1 săptămână.