Paella În Timpul Săptămânii

Paella Weeknight ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,39 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 693 calorii, 52G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Un amestec de frunze de dafin, cârnați chorizo, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paellan printre altele-Paellan entre-autres, și Paella de crustacee (Paella de Marisco) din ' Spania pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de orez și amestecați legumele; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul de orez incepe sa se rumeneasca.
Se amestecă bulionul, apa, frunza de dafin și pachetul de condimente din amestecul de orez.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Capac; se fierbe 5 minute.
Se amestecă cârnații și mazărea.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura la minim. Capac; se fierbe 10 minute. Se amestecă creveții. Acoperiți; gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand crevetii si puiul sunt incalziti bine.
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.