Paella În Stil Venețian

Paella În Stil Venețian
Paella în stil venețian necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 1076 calorii. Pentru $ 5.79 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 11 ar spune că a lovit la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Este o scump rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ulei de măsline, căței de usturoi, bucăți rupte de spaghete și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Paella În Stil Venețian, Scoici în stil venețian, și Cioppino în stil venețian.

Instrucțiuni

1
Puneți cârnații într-o tigaie mică cu 3/4 inci de apă. Aduceți la fierbere la foc mediu și par-gătiți cârnații timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Între timp, încălziți stocul și șofranul într-un vas mediu la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți o oală mare grea sau o tigaie adâncă, la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline extravirgin. Când uleiul fumează, adăugați puiul și condimentați din belșug cu sare și piper, după gust. Rumeniti puiul cateva minute pe fiecare parte, apoi scoateti-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați cârnații fierți și curățați carcasele, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Scoateți cârnații și tăiați-i în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Adăugați untul în oală și lăsați-l să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați pastele în untul topit și lăsați-l să se prăjească câteva minute, apoi adăugați ceapa și usturoiul. Condimentează pastele cu sare și piper, după gust, apoi adaugă frunza de dafin și amestecă încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Adăugați orezul și amestecați pentru a combina, apoi deglazați oala cu vinul alb, amestecând timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Puneți puiul și cârnații înapoi în oală, turnați stocul de șofran și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofranșofran
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Acoperiți vasul cu un capac bine fixat și fierbeți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați fructele de mare și roșiile și gătiți până când creveții sunt opaci, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult. Dacă folosiți midii, gătiți până când midiile sunt deschise. Aruncați orice care nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12
Scoateți capacul și aruncați-l.
13
Transferați paella într-un platou mare de servire, acoperiți cu busuioc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind fructele roșii și aromele de lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista