Paella lui Folse

Paella lui Folse
Paellanul lui Folse este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, căței de usturoi, carne de raci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pâinea de languste a lui John Folse, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Paellan printre altele-Paellan entre-autres pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați țelină și următoarele 4 ingrediente; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați suc de scoici și roșii; aduceți la fierbere. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute. Puf și amestecă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista