Couscous Paellan este un fel principal European. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 3,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 97 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Această rețetă de la Taste of Home necesită creveți, piper, pătrunjel și pene de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Paella " Salată De Cuscus, Paella Cu Cuscus Cu Fructe De Mare, și Supă De Paella Cu Cuscus.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează ardeiul roșu în ulei timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Roșu
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Se amestecă bulionul și condimentele; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Bulion
4
Adăugați creveți; gatiti 2-3 minute sau doar pana cand crevetii devin roz. Reveniți la fierbere. Se amestecă cuscusul, mazărea și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Unt
Creveți
Mazăre
5
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Tempranillo, Grenache și Albarino sunt alegeri excelente pentru Paella. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Torres Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.