Paella cu fructe de mare și pui
Fructe de mare și Paella de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 440 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 209 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți orez arborio, colanți de pui, chorizos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella de pui și fructe de mare, și Paella de pui și fructe de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de paella la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și chorizo. Saut pentru 5 minute sau până când chorizo este maro.
Scoateți și puneți deoparte.Frecați bucățile de pui cu boia, sare și piper și adăugați în tigaia de paella. Saut pentru 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaia de paella și puneți-o deoparte cu chorizo.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaia de paella și saut-ul pentru aproximativ 7 minute sau până când devin translucide.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați bulionul de pui, amestecați și gătiți timp de aproximativ 15 minute.
Adăugați bucățile de pui, chorizo și șofran, gătiți încă aproximativ 10 minute.
Adăugați creveții și scoicile, dați paella un shake bun și gătiți încă 10 minute.
Adăugați mazărea și lăsați-o să stea 5 minute.
Adăugați pătrunjelul și decorați cu pene de lămâie.