Pad Se Eew

Pad Se Eew
Pad Se Eew este un fără lactate rețetă cu 3 porții. Acest fel principal are 762 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, licitații de pui, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sosul de soia întunecat, sosul de soia, zahărul și sosul chile-usturoi împreună într-o cratiță mică și se pune la foc mediu; se fierbe și se amestecă până când zahărul se dizolvă în sos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul si puiul in uleiul incins pana cand puiul nu mai este roz in centru, 7-10 minute. Se amestecă broccoli în amestecul de pui; gătiți și amestecați până când broccoli este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Adăugați tăiței și amestecați până când toate ingredientele sunt amestecate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Se toarnă sosul peste amestec și se amestecă până când totul este acoperit uniform; continuați să gătiți până când sosul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Împingeți amestecul de pui pe partea laterală a tigaiei cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Adăugați oul în tigaie în spațiul liber. Amestecați oul, gătindu-l. Odată ce oul este gătit, amestecați ingredientele înapoi și încălziți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Se ornează cu semințele de susan și fulgii de ardei roșu pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții3
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista