Pachetele de somon și legume la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 289 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de vară, roșii, păstăi de mazăre cu zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Pachete De Somon Din Caraibe La Grătar, Pachete De Somon Cu Lămâie La Grătar, și Pachete De Legume Cu Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Tăiați fileul de somon în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
3
Într-un castron mic, amestecați uleiul, buruienile de mărar, pătrunjelul și sarea de usturoi. În punga de folie rezistentă, puneți somon, roșii, dovlecei și păstăi de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Usturoi
Mărar
Mazăre De Zăpadă
Tomate
Pătrunjel
Somon
Suc De Fructe
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
4
Ungeți amestecul de ulei peste somon și legume. Dublu-ori capătul deschis al sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Somon
Ulei De Gătit
5
Puneți punga pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 15-20 de minute sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.