Pachete De Pește Aburit Cu Coriandru-Chimen
Coriandru-chimen pachete de pește aburit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 158 calorii, 31g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de lămâie, cod, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Pește aburit în pachete, Pachete De Snapper Roșu Aburit, și Chimen-Friptură De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați fileurile de pește orizontal (nu până la capăt) pentru a crea buzunare.
Se presara cu sare si 4 linguri de suc de lamaie.
Pulse rămase 2 linguri suc de lămâie și următoarele 4 ingrediente într-un procesor de alimente până când acestea devin o pastă. Frecați pasta pe ambele părți ale fiecărui file, umplând buzunarele. Marinați în frigider 30 de minute.
Așezați un file de pește în centrul fiecărei frunze de banană. Îndoiți partea stângă a frunzei, apoi partea dreaptă și rotiți pentru a forma un pachet.
Așezați pe un suport sau coș cu aburi, cu cusătura în jos, pentru a împiedica deschiderea frunzelor. Repetați cu fileurile rămase și frunzele de banană.
Umpleți un cuptor olandez mare cu 1 inch de apă; aduceți la fierbere. Coborâți suportul cu aburi în tigaie încet. Acoperiți și aburiți pachetele de pește timp de 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Scoateți din abur; desfaceți fiecare pachet. Aranjați pe un platou și garnisiți, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.