Pachete de cartofi și varză
Pachetele de cartofi și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 866 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 100 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, usturoi, pesmet grosier dintr-o pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Pachete de varză cu Kraut, Pachete De Cartofi Roșii, și Pachete De Caserole De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand este moale si aurie, 6 pana la 8 minute.
Aduceți la fierbere o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată. Aruncați orice frunze exterioare dure decolorate sau deteriorate din varză, apoi miez de varză și coborâți cu grijă în apă clocotită folosind o lingură cu fante.
Fierbeți varza, trăgând 6 frunze mari (pentru a fi folosite ca ambalaje decorative și consumate dacă doriți) cu clești pe măsură ce se înmoaie și lăsându-le cu varza rămasă, 5 minute.
Transferați frunzele mari într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Transferați varza rămasă într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Transferați frunzele mari pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi uscați-le.
Cupe de briose cu unt ușor, apoi puneți 2 benzi de pergament într-un model încrucișat în fiecare cană. (Veți avea o consolă de 2 inci.) Tapetați fiecare cană cu o frunză mare de varză. Tăiați grosolan suficientă varză rămasă pentru a măsura 3 căni, apoi adăugați la ceapă împreună cu usturoiul, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și apă și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când varza este fragedă și rumenită, aproximativ 10 minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1 inch, apoi acoperiți cu apă rece sărată cu 1 inch într - o cratiță de 2 până la 3 litri și aduceți la fierbere. Gatiti cartofii pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare, apoi puneți cartofii într-o strecurătoare peste cratiță la abur-uscat, neacoperit, 5 minute. Puneți cartofii într-un castron mare, apoi amestecați zeama, brânza, hreanul, 1/2 unt de băț și restul de 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper până se combină bine.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți firimiturile de pâine, amestecând frecvent, până devin aurii, 5 până la 7 minute.
Umpleți fiecare frunză de varză cu aproximativ 1/2 cană de amestec de cartofi, apoi împărțiți amestecul de varză între frunze. Se acoperă cu amestecul de cartofi rămas, apoi se presară uniform cu pesmet. Îndoiți marginile de varză spre umplere (nu acoperiți complet).
Coaceți până când se încălzește și marginile de varză sunt bine rumenite, 25 până la 30 de minute.
Transferați frunzele umplute pe farfurii folosind console de pergament.
Frunzele de varză umplute pot fi asamblate, dar nu coapte, cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.