P. R. P. L

P. R. P. L
P. R. Pernil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1834 calorii, 73G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați P. R. P. L, Pernil Asado, și Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, combinați 1/4 cană de suc de portocale cu oțet, ulei de măsline, usturoi, piper cayenne, oregano, chimen, praf de chili ancho, piper negru și 1 linguriță de sare pentru a forma o pastă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Spălați umărul de porc și uscați carnea cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Puneți umărul, cu partea grasă în sus, pe o tăietură. Lăsând grăsimea într-o singură bucată și atașată la 1 capăt, folosiți un cuțit pentru a îndepărta stratul de grăsime de pe umăr, deschizându-l ca o carte pentru a dezvălui carnea. Apoi, folosiți cuțitul pentru a introduce găuri adânci de 1 inch în carne pe toate părțile. Frecați pasta de condimente în jurul umărului, lucrând-o în perforări. Întoarceți grăsimea înapoi în poziția inițială. Înscrieți grăsimea cu tăieturi diagonale și presărați sarea rămasă pe ambele părți ale grăsimii. Înfășurați bine umărul în folie de plastic și refrigerați-l timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Scoateți carnea de porc din frigider cu 1 oră înainte de a începe să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Turnați sucul de portocale rămas într-o tigaie de prăjire. Desfaceți carnea de porc din plastic și puneți-o în tigaie, cu partea grasă în sus. Prăjiți, neacoperit, timp de 30 de minute, apoi coborâți temperatura cuptorului la 300 de grade F. prăjiți timp de 3 ore și 45 de minute mai mult. Dacă sucul de portocale se usucă în timpul procesului de gătit, adăugați mai mult suc sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Serviți când temperatura internă a cărnii de porc atinge 185 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Carnea ar trebui să se îndepărteze cu înțepătura unei furculițe și pielea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți carnea din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească 20 de minute, sub un cort de folie de aluminiu, înainte de servire. Feliați carnea, aranjați-o pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista