Oțet Picant De Ananas
Oțetul picant de ananas este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, sare kosher, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui și păstârnac "cartofi prăjiți" cu oțet picant, Carne de vită picantă și castraveți cu oțet negru, și Vinete picante cu sos de oțet negru.
Instrucțiuni
Tăiați blaturile de pe ananas și aruncați-le. Cu un cuțit mare, tăiați coaja de ananas cu cât mai puțin ananas atașat posibil.
Puneți cojile într-o oală suficient de mare pentru a le ține confortabil și turnați suficientă apă pentru a le acoperi. Aduceți la fierbere și fierbeți până când coaja de ananas este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Adăugați apă dacă este necesar pentru a menține coaja scufundată.
Între timp, puneți ceapa, oregano, boabele de piper, usturoiul, ardeii, oțetul și sarea într-un borcan mare, cu un capac bine fixat.
Se strecoară lichidul de ananas peste condimente. Dacă nu există suficient lichid pentru a acoperi ingredientele, acoperiți din nou ananasul cu apă și fierbeți timp de 20 de minute. Gustați și adăugați sare și oțet dacă credeți că are nevoie de el. Îl puteți folosi imediat ce se răcește, dar se va îmbunătăți pe măsură ce stă. Păstrați la temperatura camerei 1 zi, apoi refrigerați.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;