Oțet De Sherry-Ceapă Perlată Glazurată
Ceapa perlată glazurată cu oțet de Sherry este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Această băutură are 82 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Broccoli și ceapă de perle cu glazură de Sherry, Pui cu oțet de trestie cu ceapă perlată, portocală și spanac, și Pui cu oțet de trestie cu ceapă perlată, portocală și spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare; adăugați ceapă. Gatiti 3 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Așezați ceapa într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați oțetul, mierea, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul de oțet peste ceapă.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.