Oțet De Plante
Oțetul din plante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 16 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, crenguțele de tarhon, oțetul de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Oțet Balsamic Și Marinată Cu Ierburi Proaspete, Frigarui de creveți la grătar cu Feta cu lămâie, și Socca de năut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă doriți, tăiați usturoiul în jumătate și frigați cu o scobitoare.
Așezați într-un borcan sau sticlă de sticlă.
Adăugați oregano; deoparte. Într-o cratiță mică, aduceți oțetul la foc mic (nu fierbeți). Se toarnă cu grijă în recipiente.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Scoateți usturoiul după 24 de ore. Acoperiți și depozitați într-un loc răcoros și uscat timp de până la un an.