Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte
Această rețetă servește 40 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați prazul, untul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Oțet De Cidru-Coapse De Pui Fierte, Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide, și Ușor sănătos aragaz lent cidru-coapse de pui fiert cu cartofi dulci și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline. Condimentați coapsele de pui cu sare și piper și adăugați-le în caserolă, cu pielea în jos. Gătiti la foc moderat, în loturi, dacă este necesar, întorcând o dată, până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Transferați puiul într-un platou.
Scoateți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din caserolă.
Adăugați morcovii, usturoiul și prazul și gătiți la foc mic până când sunt crocante-fragede, 5 minute.
Se adaugă făina și se amestecă timp de 1 minut.
Adăugați oțetul și amestecați, răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei. Aduceți sosul la fiert și gătiți până se îngroașă, 3 minute.
Se adaugă bulionul, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Puneți puiul în sos, cu pielea în sus.
Transferați caserola în cuptor și fierbeți puiul timp de aproximativ 50 de minute, până când este fiert.
Transferați puiul pe o foaie de copt, cu pielea în sus. Se fierbe pe raftul din mijloc al cuptorului până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 4 minute.
Se fierbe sosul la foc moderat până se reduce la aproximativ 4 căni, 10 minute. Se amestecă untul până se topește.
Adăugați pătrunjelul și arpagicul și condimentați sosul cu sare și piper. Întoarceți puiul în caserolă, cu pielea în sus și serviți.