Ouăle diabolice ale lui April Bloomfield
Ouăle diabolice ale lui April Bloomfield sunt un fără gluten, vegetarian și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 364 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, oțet de șampanie, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâinea prăjită a lui April Bloomfield cu unt de rampă și ouă de prepeliță prăjite, Diavolii lui April Bloomfield călare, și Ricotta Gnudi a lui April Bloomfield.
Instrucțiuni
Umpleți o oală medie cel puțin la jumătate cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Folosiți o lingură cu fante pentru a pune ușor ouăle în apă și gătiți-le timp de 10 minute (setați un cronometru).
Scurgeți ouăle și treceți-le sub apă rece până se răcesc complet.
Atingeți ușor fiecare ou de blat pentru a sparge coaja peste tot, apoi curățați-le și uscați-le. Înjumătățiți-le pe lungime cu un cuțit ascuțit.
Scoateți gălbenușurile într-un mic robot de bucătărie.
Adăugați maioneza și amestecați până se omogenizează, apoi adăugați oțetul, creme fraiche și muștarul și amestecați din nou. Gustați și condimentați cu sare.Pentru ouă cu adevărat frumoase, hrăniți amestecul într-o pungă de patiserie (alternativ, puteți să o pregătiți cu o pungă mare de plastic resigilabilă; decupați un colț înainte de conducte).
Puneți-l în frigider timp de 30 de minute.
Puneți albușurile pe o farfurie, acoperiți cu folie de plastic și puneți-le și la frigider. Bateți albii uscați cu un prosop de bucătărie și pipă sau lingură o cantitate egală de amestec de gălbenușuri în fiecare Alb. Completați fiecare cu o stropire de arpagic și chervil și un praf de cayenne sau boia de ardei. Dacă doriți, adăugați un strop de sare de mare și un strop de ulei de măsline și serviți.