Ouă Scotch cu ierburi proaspete
Scotch ouă cu ierburi proaspete ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 580 calorii, 23g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ou, carne de cârnați în vrac, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Ouă amestecate de catifea cu ierburi proaspete, Ierburi Proaspete Și Parmezan Omletă, și Ouă amestecate de Pricy cu ierburi proaspete și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cârnații, arpagicul și pătrunjelul într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Bateți oul și muștarul în castron pentru a amesteca.
Așezați pesmetul într-un castron mare.
Puneți făina într-un alt castron.
Rulați 1 ou fiert tare în făină. Folosind mâinile ude, apăsați 1/3 cană amestec de cârnați în jurul oului pentru a acoperi.
Ungeți oul cu amestec de muștar, apoi rulați în pesmet, acoperind complet și apăsând pentru a adera.
Așezați oul Scotch pe farfurie. Repetați cu ouăle rămase. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Adăugați suficient ulei în cratița mare grea pentru a atinge adâncimea de 1 1/2 inci. Atașați termometrul pentru prăjit și încălziți uleiul la 325 F.
Adăugați 3 ouă preparate în ulei; prăjiți până când cârnații sunt fierți și acoperirea este maro intens, aproximativ 6 minute. Folosind lingura cu fante, transferați ouăle pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Repetați cu restul de 3 ouă.