Ouă prăjite peste salată caldă de linte cu Lardons

Ouă prăjite peste salată caldă de linte cu Lardons
Ouăle prăjite peste salata de linte caldă cu Lardons ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 506 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, morcov, linte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată Frisee cu Lardons și ouă braconate, Salată Frisee cu Lardons și ouă braconate, și Salată de sfeclă și linte cu Fetan și ouă prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți lintea cu apă rece cu 2 inci într-o cratiță, apoi fierbeți, neacoperite, până când sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
În timp ce lintea fierbe, gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, amestecând, până când este crocantă, apoi transferați cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, lăsând grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați prazul, țelina și morcovul în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați oțet și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați tarhonul, jumătate de slănină și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați într-un castron și păstrați tigaia caldă, acoperită, rezervând.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scurgeți bine lintea într-o sită mare. Se amestecă în amestec de legume și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, apoi adăugați ulei și încălziți la foc moderat până la cald, dar nu fumați. Prăjiți ouăle în loturi până când albusurile sunt doar setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Împărțiți salata de linte între 4 farfurii. Se acoperă cu spanac, ouă și slănină rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
LinteLinte
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Nota bucătarului: servirea ouălor cu gălbenușuri curgătoare, nu complet gătite, poate fi îngrijorătoare dacă salmonella este o problemă în zona dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista