Ouă prăjite peste salată caldă de linte cu Lardons
Ouăle prăjite peste salata de linte caldă cu Lardons ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 506 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, morcov, linte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată Frisee cu Lardons și ouă braconate, Salată Frisee cu Lardons și ouă braconate, și Salată de sfeclă și linte cu Fetan și ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți lintea cu apă rece cu 2 inci într-o cratiță, apoi fierbeți, neacoperite, până când sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
În timp ce lintea fierbe, gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, amestecând, până când este crocantă, apoi transferați cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, lăsând grăsimea în tigaie.
Adăugați prazul, țelina și morcovul în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie.
Adăugați oțet și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați tarhonul, jumătate de slănină și sare și piper, după gust.
Transferați într-un castron și păstrați tigaia caldă, acoperită, rezervând.
Scurgeți bine lintea într-o sită mare. Se amestecă în amestec de legume și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald, acoperit.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, apoi adăugați ulei și încălziți la foc moderat până la cald, dar nu fumați. Prăjiți ouăle în loturi până când albusurile sunt doar setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare și condimentați cu sare și piper.
Împărțiți salata de linte între 4 farfurii. Se acoperă cu spanac, ouă și slănină rămasă.
Nota bucătarului: servirea ouălor cu gălbenușuri curgătoare, nu complet gătite, poate fi îngrijorătoare dacă salmonella este o problemă în zona dvs.