Ouă poșate cu ciuperci în două moduri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Pocate cu ciuperci în două moduri. Această rețetă servește 4. O porție conține 412 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, crenguțe de pătrunjel cu frunze plate, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Pocate Cu Ciuperci Și Roșii, Ouă pocate cu roșii prăjite, ciuperci și șuncă, și Ouă Pocate de vin cu burtă de porc crocantă și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Tăiați subțire două treimi din ciuperci cu grosimea de 1/8 inch. Aruncați cu 1/4 cană de ulei, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi întindeți uniform în 2 tigăi mari cu 4 fețe. Prăjiți, schimbați poziția tigăilor și amestecați ocazional ciupercile, până când tot lichidul s-a evaporat și ciupercile sunt aurii și crocante, 30 până la 40 de minute.
Între timp, tăiați ciupercile rămase în pene de 1/2 inch. Se toaca marunt patrunjelul cu usturoi.
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi sotează pene de ciuperci cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper 1 minut.
Se adauga otetul de vin rosu si saut 1 minut. Se amestecă amestecul de pătrunjel și untul și saut-ul până când untul s-a topit. Se condimentează cu sare.
Se ia de pe foc și se menține cald, acoperit.
Aduceți 1 1/4 inci apă la fiert într-o tigaie mare adâncă sau o cratiță cu oțet distilat. Rupeți fiecare ou într-o cană și glisați oul în apă, distanțând ouăle. Braconați la foc mic până când albușurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 2 până la 3 minute.
Se amestecă ciupercile și 1/4 linguriță de chimen prăjit într-un castron mare, apoi se împarte între farfurii. Ridicați ouăle din lichidul de braconaj 1 odată cu o lingură cu fante și scurgeți scurt în lingură pe prosoape de hârtie înainte de a le transfera în ciuperci.
Stropiți cu ulei și presărați sare de mare și chimenul prăjit rămas după gust.
Ouăle nu vor fi gătite complet.