Ouă pocate cu spanac și nuci

Ouă pocate cu spanac și nuci
Ouăle pocate cu spanac și nuci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 347 calorii, 17g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză), Salată De Spanac Cu Ouă Pocate, și Ouă Pocate Cu Spanac Și Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați spanac; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
4
Scoateți spanacul din tigaie; scurgeți, răciți ușor și stoarceți excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați uleiul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoi și șobolani; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
7
Adăugați salvie, 1/2 linguriță cimbru, 1/4 linguriță piper, sare și ciuperci; saut 7 minute. Se amestecă spanacul, 1/2 cană de nuci, oțet de vin roșu și brânză; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
NuciNuci
BrânzăBrânză
PiperPiper
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
8
Combinați 8 căni de apă și oțet alb într-o cratiță mare și aduceți la foc mic. Rupeți ușor fiecare ou în tigaie. Gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
9
Îndepărtați ouăle folosind o lingură cu fante. Lingură 2/3 cană amestec de ciuperci pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
10
Presărați uniform cu cimbru, piper și nuci rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
PiperPiper
CimbruCimbru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista