Ouă pocate cu pâine prăjită cu unt Multigrain
Ouăle poșate cu pâine prăjită cu unt Multigrain sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ouă Pocate În Măcriș Cu Unt, Ouă moi cu ierburi untoase-soldați de pâine prăjită gruyere, și Ouă Pocate Cu Trufe Și Pâine Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie (12 inci), aduceți un strat de apă de 2 inci (aproximativ 4 căni) la fierbere mică cu oțet. Spargeți un ou într-o zonă care clocotește, astfel încât bulele să învârtă oul și puneți albul în jurul gălbenușurilor.
Adăugați ouăle rămase, apoi reduceți focul și braconați-le, astfel încât să buleze abia timp de 3 minute sau până la gradul dorit de coacere. Pentru a le testa, ridicați un ou cu o lingură cu fante și apăsați cu vârful degetului: albul trebuie așezat cu gălbenușul încă moale.
Transferați ouăle într-un castron cu apă caldă. Tăiați șirurile de pe marginile fiecărui ou cu foarfece de bucătărie, dacă doriți.
Întindeți 1 1/2 lingurițe de unt peste fiecare felie de pâine.
Așezați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt grea; se fierbe 3 minute sau până devin aurii.
Așezați o felie de pâine prăjită pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de rucola și un ou.
Se presară uniform cu sare și piper și se servește imediat.