Ouă Murate Diabolice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ouăle murate diabolice. O porție conține 202 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, muștar, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ouă Diabolice Murate, Ouă Diabolice Murate Cu Sfeclă, și Ouă diabolice cu ceapă murată.
Instrucțiuni
Măsurați 1 cană de suc de sfeclă din sucul rezervat.
Combinați 1 cană de suc de sfeclă, zahăr, oțet, cuișoare, sare, piper și frunze de dafin într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Așezați sfecla și ouăle într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de suc de sfeclă peste sfeclă și ouă. Se da la frigider 3 zile.
Scurgeți și aruncați lichidul de decapare.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un castron.
Se amestecă maioneza, gustul și muștarul în gălbenușurile de ou până se omogenizează. Puneți gălbenușul de ou umplându-l înapoi în fiecare albus de ou.
Serviți sfecla și ouăle pe un platou.