Ouă Murate Deviled
Ouăle murate Deviled ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 202 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar, sfeclă, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă Devilate Murate, Ouă devilate cu Jalepenos Murat, și Ouă devilate și sfeclă murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați 1 cană suc de sfeclă din sucul rezervat.
Combinați 1 cană suc de sfeclă, zahăr, oțet, cuișoare, sare, piper și frunze de dafin într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Puneți sfecla și ouăle într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de suc de sfeclă peste sfeclă și ouă. La frigider timp de 3 zile.
Scurgeți și aruncați lichidul de decapare.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un bol.
Se amestecă maioneza, gustul și muștarul în gălbenușurile de ou până se omogenizează. Lingura gălbenuș de ou de umplere înapoi în fiecare albus de ou.
Serviți sfecla și ouăle pe un platou.