Ouă individuale coapte la cuptor cu piure de cartofi și ierburi

Ouă individuale coapte la cuptor cu piure de cartofi și ierburi
Ouă individuale coapte la cuptor cu piure de cartofi și ierburi este un fără gluten garnitură. O porție conține 220 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, arpagic, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Ouă coapte la cuptor {cu Bietă, parmezan și ierburi proaspete}, Piure de cartofi cu ierburi, și Piure de cartofi cu ulei de măsline și ierburi.

Instrucțiuni

1
Unt șase ramekine de 3/4 cană. Aduceți laptele și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați abrupt 15 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
3
Între timp, gătiți cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită până când este foarte fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scurgere.
5
Așezați cartofii într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați lapte cald, șalotă, unt, rozmarin și cimbru; se pasează până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți amestecul de cartofi între ramekins. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
CartofiCartofi
CimbruCimbru
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. crăpați cu grijă 1 ou peste cartofi în fiecare ramekin. Puneți 1 lingură smântână peste fiecare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
8
Presărați fiecare cu 1 lingură parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
9
Așezați ramekins în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Coaceți până când albușurile sunt ușor setate, dar gălbenușurile sunt încă moi, aproximativ 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți ramekins din tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Presărați arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista