Ouă individuale coapte la cuptor cu piure de cartofi și ierburi
Ouă individuale coapte la cuptor cu piure de cartofi și ierburi este un fără gluten garnitură. O porție conține 220 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, arpagic, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Ouă coapte la cuptor {cu Bietă, parmezan și ierburi proaspete}, Piure de cartofi cu ierburi, și Piure de cartofi cu ulei de măsline și ierburi.
Instrucțiuni
Unt șase ramekine de 3/4 cană. Aduceți laptele și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați abrupt 15 minute. Aruncați frunza de dafin.
Între timp, gătiți cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită până când este foarte fragedă, aproximativ 15 minute.
Așezați cartofii într-un castron mediu.
Adăugați lapte cald, șalotă, unt, rozmarin și cimbru; se pasează până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți amestecul de cartofi între ramekins. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. crăpați cu grijă 1 ou peste cartofi în fiecare ramekin. Puneți 1 lingură smântână peste fiecare ou.
Presărați fiecare cu 1 lingură parmezan.
Așezați ramekins în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți până când albușurile sunt ușor setate, dar gălbenușurile sunt încă moi, aproximativ 17 minute.
Scoateți ramekins din tava de copt.
Presărați arpagic și serviți.