Ouă fierte moi, cu crutoane calde și verdeață

Ouă fierte moi, cu crutoane calde și verdeață
Ouăle fierte moi cu crutoane calde și verdeață ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de usturoi, o pungă de 5 uncii verde, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ouă fierte moi cu spanac roșu pe pâine prăjită, Salată de legume murate cu ouă fierte moi, și Pesto mei, sparanghel și ouă fierte moi.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță cu 4 centimetri de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Puneți 1 ou pe o lingură și coborâți-l în apă. Repetați cu ouăle rămase. Reveniți la fierbere. Gatiti la coacerea dorita, aproximativ 6 minute pentru galbenusurile curgatoare. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle într-un castron. Într-un castron mic, amestecați oțetul, muștarul, 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, 3 linguri de ulei și hamsii (dacă se utilizează); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și gătiți până devine auriu, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați usturoiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați bețișoarele de pâine în ulei și gătiți, întorcând, până devin aurii. Împărțiți frise sau verdeață între farfurii individuale și presărați usturoiul și crutoanele. Crăpați ouăle, rupeți-le în jumătate și folosiți o lingură pentru a scoate ouăle din coji pe salată. Se acoperă cu vinaigreta și restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
CrutoaneCrutoane
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
VerziiVerzii
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista