Ouă fierte moi, cu crutoane calde și verdeață
Ouăle fierte moi cu crutoane calde și verdeață ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de usturoi, o pungă de 5 uncii verde, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ouă fierte moi cu spanac roșu pe pâine prăjită, Salată de legume murate cu ouă fierte moi, și Pesto mei, sparanghel și ouă fierte moi.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță cu 4 centimetri de apă și aduceți la fierbere.
Puneți 1 ou pe o lingură și coborâți-l în apă. Repetați cu ouăle rămase. Reveniți la fierbere. Gatiti la coacerea dorita, aproximativ 6 minute pentru galbenusurile curgatoare. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle într-un castron. Într-un castron mic, amestecați oțetul, muștarul, 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, 3 linguri de ulei și hamsii (dacă se utilizează); pune deoparte.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până devine auriu, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați usturoiul pe o farfurie.
Adăugați bețișoarele de pâine în ulei și gătiți, întorcând, până devin aurii. Împărțiți frise sau verdeață între farfurii individuale și presărați usturoiul și crutoanele. Crăpați ouăle, rupeți-le în jumătate și folosiți o lingură pentru a scoate ouăle din coji pe salată. Se acoperă cu vinaigreta și restul de sare și piper.