Ouă diabolice de arpagic și ceapă
Reteta arpagic si ceapa Ouă Deviled ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă servește 12 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 44 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză cu arpagic și ceapă, lapte, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă Diavolite De Arpagic-Tarhon, Smântână, arpagic și ouă Diavolite de slănină, și Ouă Cu Ceapă Triplă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, așezați ouăle într-un singur strat; adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița; se încălzește la fierbere.
Se ia de pe foc; lăsați să stea acoperit 15 minute.
Scurgere. Puneți imediat ouăle în apă rece cu cuburi de gheață sau treceți apă rece peste ouă până se răcește complet.
Cojiți ouăle; tăiați pe jumătate pe lungime. Îndepărtați cu grijă gălbenușurile; așezați într-un castron mic.
Adăugați cremă de brânză răspândită, sare, lapte și muștar; se pasează cu furculița până se omogenizează bine și se omogenizează. Lingură sau pipă amestec de gălbenuș în albușuri de ou.
Se presară cu boia și arpagic.