Ouă Deviled Japoneze

Ouăle Deviled japoneze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 142 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați furikake, ulei de susan, ouă de prepeliță și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă Deviled Japoneze, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Benedict Ouă Deviled.
Instrucțiuni
Puneți ouăle de prepeliță într-o oală medie și acoperiți cu 2 in. apă rece. La foc mare, aduceți la fierbere, apoi fierbeți 5 minute.
Scurgeți ouăle și transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci. Crăpați cojile peste tot, reveniți la apă și lăsați să stea 2 minute (acest lucru slăbește cojile). Cojiți ouăle.
Combinați maioneza, wasabi după gust, uleiul de susan, sosul de soia și sarea într-un castron mic. Puneți furikake într-un alt castron mic.
Serviți ambele cu ouă pentru scufundare.
* Găsiți ouă de prepeliță pe piețele asiatice și ale fermierilor și furikake-un amestec savuros de semințe de susan, alge marine și pește uscat-la magazinele alimentare bine aprovizionate, piețele japoneze și amazon.com