Ouă Deviled Complet Încărcate
Ouă Deviled complet încărcate este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 71 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți condimente cu piper de lămâie, pansament de fermă, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Încărcat Bacon Jalapeno Deviled Ouă, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Bare Complet Încărcate.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o oală mare și acoperiți cu apă ușor sărată. Aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu; fierbeți ouăle timp de 10 până la 12 minute.
Scurgeți apa clocotită și umpleți vasul cu apă rece. După 2 până la 3 minute, turnați apa și înlocuiți-o cu mai multă apă rece. Repetați până când ouăle sunt complet răcite, 10 până la 15 minute. Cojiți ouăle.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa până la translucid, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un bol; transferați jumătățile de albus de ou pe o farfurie. Se amestecă gălbenușurile de ou cu o furculiță; se amestecă smântână, maioneză, pansament de fermă, muștar Dijon, praf de usturoi, pudră de ceapă și condimente de piper de lămâie până când amestecul de gălbenuș este neted. Se amestecă bucățile de slănină și brânza Cheddar.
Umpleți generos jumătățile de ou cu umplutură și presărați fiecare ou devilat cu boia de ardei. Se dă la frigider până se răcește înainte de servire.