Ouă De Vinete Benedict
Ouă de vinete Benedict este un pescatarian masa de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 415 calorii, 15g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul, sarea și piperul; periați pe ambele părți ale vinetei.
Plasați într-un 15-in fără grăsime. x 10-în. x 1-în. tava de copt. Se fierbe 4-6 în. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Între timp, așezați 2-3 în. de apă într-o tigaie mare cu laturile înalte; adăugați oțet. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor. Rupeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă sau farfurie cu cremă; ținând ceașca aproape de suprafața apei, alunecați fiecare ou în apă. Gatiti, neacoperit, pana cand albusurile sunt complet setate si galbenusurile incep sa se ingroase (dar nu sunt grele), aproximativ 4 minute. Cu o lingură pliată, ridicați fiecare ou din apă.
Topiți fiecare jumătate de brioșă cu o felie de vinete, ou, 3 linguri de somon și 1 lingură de smântână. Puneți deoparte și păstrați cald.
Într-un cazan dublu peste apă fierbinte, bateți constant gălbenușurile de ou, apa și sucul de lămâie până când amestecul începe să se îngroașe și acoperă spatele unei linguri de metal. Reduceți căldura la minim. Stropiți încet în unt topit, amestecând constant.
Se toarna 3 linguri de sos pe opt farfurii de servire. Se acoperă cu o brioșă pregătită; se presară cu arpagic.