Ouă De Soacră
Ouăle soacrei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Rețeta de ouă Deviled a mamei mele, Ouă Tex-Mex Benedict: un Brunch de Ziua Mamei în stil sud-vestic, și Soacra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Scoateți de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scurgere. Răciți ouăle sub apă curgătoare rece. Cojiți o dată rece. Înjumătățiți ouăle pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un bol. Mash gălbenușurile cu o furculiță.
Se amestecă maioneza, muștarul brun picant, muștarul fierbinte, zahărul, sarea și piperul în gălbenușuri până se combină bine. Puneți o lingură într-o pungă de plastic resigilabilă. Tăiați un colț de pe punga de plastic.
Strângeți amestecul de gălbenuș în jumătățile de ou, presărați fiecare ou umplut cu boia de ardei și acoperiți cu o jumătate de măsline.