Ouă De Cartofi Coapte

Ouă De Cartofi Coapte
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 309 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi de copt, unt, cârnați de curcan prefierți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Hash de cartofi dulci cu ouă coapte, Hash de cartofi dulci cu ouă coapte, și Cârnați și cartofi dulci cu ouă coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. frecați cartofii și străpungeți fiecare cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți până când furculița este fragedă, aproximativ 45 de minute. Tăiați cu grijă fiecare cartof în jumătate. Scoateți interiorul și amestecați untul și brânza. Îndoiți cârnații. Puneți amestecul înapoi în jumătățile de cartofi, creând un gol în fiecare centru. Rupeți 1 ou în fiecare gol. Aranjați pe o foaie de copt și gătiți 10 până la 15 minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
UntUnt
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista