Ouă de budincă JELL-O
JELL-O ouă de budincă de la Jell-O ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 216 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, apă, ciocolată de copt semi-dulce de brutar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Jell-O amestec de fructe cu budincă de tip Jell-O, Plăcintă cu budincă JELL-O OREO, și Jell-O Roșu Catifea Budinca Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul și se amestecă budinca uscată într-un castron mare. Adăugați treptat apă clocotită, amestecând până se omogenizează bine. Se amestecă zahărul pudră, câte 1 cană, amestecând bine după fiecare adăugare până când amestecul formează o bilă. Formați linguri puține din amestecul de budincă în 30 de ouă mici, fiecare de aproximativ 1-1/2 inci lungime. (Dacă amestecul de budincă este prea moale, dați-l la frigider aproximativ 15 minute pentru a se întări ușor înainte de modelare.) Refrigerați 30 de minute sau până când ouăle sunt ferme.
Ciocolată semi-dulce cu microunde în castron cu microunde la 1-1/2 până la 2 minute sau până se topește ușor. Se amestecă până când ciocolata este complet topită. Înmuiați ouăle în ciocolată. Refrigerați pe tava acoperită cu hârtie de ceară 15 minute sau până când ciocolata este fermă. Între timp, ciocolata albă cu microunde într-un castron separat cu microunde la 1-1/2 până la 2 minute sau până se topește ușor. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Stropiți ciocolată albă peste ouă; lăsați să stea până se fixează. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.