Ouă de budincă JELL-O

Ouă de budincă JELL-O
JELL-O ouă de budincă de la Jell-O ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 216 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, apă, ciocolată de copt semi-dulce de brutar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Jell-O amestec de fructe cu budincă de tip Jell-O, Plăcintă cu budincă JELL-O OREO, și Jell-O Roșu Catifea Budinca Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă untul și se amestecă budinca uscată într-un castron mare. Adăugați treptat apă clocotită, amestecând până se omogenizează bine. Se amestecă zahărul pudră, câte 1 cană, amestecând bine după fiecare adăugare până când amestecul formează o bilă. Formați linguri puține din amestecul de budincă în 30 de ouă mici, fiecare de aproximativ 1-1/2 inci lungime. (Dacă amestecul de budincă este prea moale, dați-l la frigider aproximativ 15 minute pentru a se întări ușor înainte de modelare.) Refrigerați 30 de minute sau până când ouăle sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Ciocolată semi-dulce cu microunde în castron cu microunde la 1-1/2 până la 2 minute sau până se topește ușor. Se amestecă până când ciocolata este complet topită. Înmuiați ouăle în ciocolată. Refrigerați pe tava acoperită cu hârtie de ceară 15 minute sau până când ciocolata este fermă. Între timp, ciocolata albă cu microunde într-un castron separat cu microunde la 1-1/2 până la 2 minute sau până se topește ușor. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Stropiți ciocolată albă peste ouă; lăsați să stea până se fixează. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista