Ouă De Armadillo
Ouăle de Armadillo necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 41 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 36. O porție conține 125 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de acoperire condimentat cu aromă de porc, brânză cheddar, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ouă De Armadillo, Ouă De Armadillo, și Ouă de Armadillo (jalapenos umplute).
Instrucțiuni
Tăiați fiecare jalapeno pe jumătate pe lungime; îndepărtați semințele și tulpinile. Umpleți fiecare jumătate de ardei cu aproximativ 1 lingură de brânză cheddar. Într-un castron, combinați cârnații nefierți, amestecul de biscuiți și brânza rămasă; se amestecă bine. Formați aproximativ 2 linguri în jurul fiecărui ardei.
Se înmoaie în ouă, apoi se rulează în amestec de acoperire.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru ouăle de Armadillo. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)]()
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.