Ouă Cremoase De Somon Ușor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouă cremoase de somon ușor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână dublă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza crema dublă, puteți urma acest fel principal cu Încărcate Kit Kat Unt De Arahide Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ouă Amestecate Cremoase Cu Somon Afumat, Somon afumat cremos - Ouă Amestecate peste clătite de cartofi Asiago, și Somon Ușor De Mărar Cremos Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.