Ouă coapte în iaurt cu spanac, roșii și Nasturel
Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Ouăle coapte în iaurt cu spanac, roșii și Nasturel ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 141 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, roșii cherry, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Ouă coapte cu spanac și roșii, Ouă coapte cu spanac și roșii, și Ouă coapte cu spanac și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Amestecați iaurtul, ceapa verde, usturoiul, un vârf de sare și câteva măcinări de piper într-un castron. Împărțiți spanacul în mod egal între fiecare dintre cele patru ramekine acoperite (4 până la 5 inci), rezistente la cuptor (folia face și un capac fin). Lingura Cupa iaurt pe partea de sus a spanacului, netezirea pentru a acoperi complet. Faceți o ușoară liniuță în centrul iaurtului și rupeți cu grijă un ou pe fiecare, păstrând gălbenușul intact. Condimentează cu mai multă sare și piper.
Așezați șase jumătăți de roșii cherry în jurul fiecăruia dintre ouă, evitând gălbenușul. Acoperiți ramekinele cu capace sau folie și așezați-le pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până când iaurtul este doar ferm, iar albușurile de ouă sunt setate, aproximativ 20 până la 25 de minute, în funcție de mărimea și materialul dvs ramekins.To serviți, acoperiți fiecare cu niște năsturel și o boia de ardei.