Ouă coapte en cocotă cu busuioc
Ouă coapte en cocotă cu busuioc este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian masa de dimineață. Această rețetă face 25 de porții cu 48 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de busuioc, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ouă coapte en cocotă cu ceapă, Ouă coapte cu ierburi {oeufs en Cocotte}, și Ouă coapte cu ierburi {oeufs En Cocotte} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți fundul și laturile a opt ramekine de 4 uncii cu 1 linguriță de ulei de măsline fiecare. Aranjați ramekinele în jurul părților laterale ale unei tigaie și spargeți 1 ou în fiecare. Se acoperă fiecare ou cu 1/2 lingură de unt și se condimentează cu sare și piper.
Turnați suficientă apă clocotită în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți ouăle la cuptor timp de aproximativ 15 minute, întorcând tigaia la jumătatea gătitului, până când gălbenușurile sunt curgătoare și albusurile sunt doar ferme.
Încingeți ouăle cu busuiocul tocat și serviți imediat cu pâine prăjită cu unt.