Ouă Coapte Cu Ierburi
Ouăle coapte cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 305 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, Parmezan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ouă Coapte Cu Ierburi, Brunch În Acest Weekend: Ouă Coapte Cu Ierburi, și Ouă Amestecate Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți broilerul timp de 5 minute și așezați suportul cuptorului la 6 inci sub căldură.
Combinați usturoiul, cimbrul, rozmarinul, pătrunjelul și parmezanul și dați deoparte. Spargeți cu grijă 3 ouă în fiecare dintre cele 2 boluri mici sau cești de ceai (nu le veți coace în acestea) fără a rupe gălbenușurile. (Este foarte important să aveți toate ouăle gata de plecare înainte de a începe să gătiți.)
Așezați 2 feluri de mâncare individuale pe o foaie de copt.
Puneți 1 lingură de smântână și 1/2 lingură de unt în fiecare fel de mâncare și puneți-o sub broiler timp de aproximativ 3 minute, până când este fierbinte și bubuit. Rapid, dar cu grijă, turnați 3 ouă în fiecare vas gratinat și presărați uniform cu amestecul de plante, apoi presărați liberal cu sare și piper.
Așezați înapoi sub broiler timp de 5 până la 6 minute, până când albusurile ouălor sunt aproape fierte. (Rotiți foaia de copt o dată dacă nu gătesc uniform.) Ouăle vor continua să gătească după ce le scoateți din cuptor. Se lasă să se stabilească timp de 60 de secunde și se servește fierbinte cu pâine prăjită.