Ouă Benedict Grill
Ouăle Benedict Grill ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 967 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, file de somon, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Ouă Benedict Ouă Deviled, Ouă Benedict, și Ouă Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somonul într-un vas mare de copt.
Combinați untul, 4 linguri de suc de lămâie și coaja de lămâie și turnați amestecul peste somon. Se condimentează cu sare și piper și se marinează timp de 1 până la 2 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu-mare.
Între timp, amestecați crema de brânză, tarhonul și 1 linguriță de suc de lămâie împreună și dați deoparte. Într-un alt bol, amestecați ouăle, smântâna grea, sosul de ardei iute și sarea și piperul, după gust, și dați deoparte.
Preîncălziți o tigaie antiaderentă pentru ouă așezând tigaia pe grătar. În același timp, așezați somonul pe grătar și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Turnați amestecul de ouă în tigaie și gătiți ouăle mișcând continuu porțiunile gătite spre centrul tigaiei, permițând porțiunii nefierte să curgă în lateral, răsturnând când este aproape de setat.
Așezați covrigi pe partea tăiată a grătarului în jos și prăjiți.
Îndepărtați și întindeți o porție din amestecul de brânză cremă pe partea prăjită a fiecărui bagel.
Așezați covrigii pe farfurii de servire. Se acoperă cu ou fiert, somon și sos hollandaise.
Garnisiți cu arpagic tocat și pătrunjel.
Așezați gălbenușurile de ou într-o cratiță. Țineți tigaia peste o flacără a aragazului la aproximativ 3 până la 4 inci deasupra arzătorului și bateți până se îngroașă ușor și galben strălucitor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se toarnă gălbenușul îngroșat într-un blender și se adaugă suc de lămâie, sherry și cayenne. Cu motorul pornit, adăugați untul topit într-un flux lent și constant, amestecând până când sosul este neted și îngroșat.