Ouă amestecate cu somon afumat, spanac și arpagic
Ouăle amestecate cu somon afumat, spanac și arpagic ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 200 de calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ouă, brioșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă amestecate cu somon afumat și arpagic, Somon Afumat Omletă, și Ouă Amestecate Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Combinați ouăle și piperul într-un castron mediu; se amestecă bine cu biciul.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie; gatiti 30 de secunde sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase, amestecand incet cu lingura de lemn.
Se amestecă somonul și crema de brânză; gatiti 30 de secunde, zdrobind bucati de crema de branza cu lingura. Se amestecă spanacul; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste si ouale sunt fierte, amestecand continuu. Completați fiecare jumătate de brioșă cu 1/2 cană amestec de ouă.
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.