Ou și brânză pe o rolă
Ouă și brânză pe o rolă necesită în jur 7 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 403 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, brânză cheddar, brioșă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Rulou de ou într-un castron (o cină ușoară în timpul săptămânii!), Bacon și ou Mac și brânză, și Brânză roll-up-uri.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Așezați 1 felie de brânză deasupra fiecărei jumătăți de brioșă.
Așezați jumătățile de brioșă pe o foaie de copt. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de ou în tigaie; gătiți fără agitare până când amestecul se așează pe fund. Desenați o spatulă pe fundul tăvii pentru a forma caș. Continuați să trageți spatula pe fundul tigaiei până când amestecul de ouă este ușor gros, dar încă umed; nu amestecați constant.
Scoateți imediat din tigaie și așezați-o pe fundul brioșei.
Întindeți ketchup peste brânză pe blatul de brioșă.
Presărați oul cu sos fierbinte, dacă doriți, și acoperiți cu blatul de brioșă.